صلصة البيتزا ...
الصلصة بطريقة دي هتعجبك جدااا عجبت اخواتي و كل صحابي ... يلا بينا
نجيب كمية طماطم مناسبة لكمية العجين ازاي يعني يعني لو عاملة ثلاث صواني
مش زي ٥ صواني مش زي ٢ بنجيب الطماطم و نشيل القشرة الخضرة من الفوق ونغسلها كويس
ونقطعها ليه عشان الخلاط وتضرب بسرعة يا شاطرة ... وبعدين لما تضربيها يا قمورة مش هتديكي نفس اللون الغامق نجيب صلصلة
الكاتشب يعني ونحط ٢ معلقة نوصل لون الغامق ونحط معاها ٢ فص توم متقطع .. ومش تنسي
تحطي السكر ليه عشان نضيع حموضة الصلصة و شوية ملح وفلفل اسود عشان تدي ريحة
الحلوة بتاعتنا وتخطي كمان زعتر وده اختياري بيدي ريحة حلوة ... كده خلصتي !؟ ...
لا طبعا عشان فاضل ٢ معلقة زيت ودي عشان القوام يبقي مظبوط ونحط مئة عشان الخلاط
يتحرك كويس ههههه يلا شاطرة قومي اعملي بيتزا
اااه ينفع ننسي مش
لازم نسبكها علي النار يا حلوين ونطفي عليها وبألف هنا يا قمرات ....